10 d’Octubre de 2018, Lleida. En motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, Salut Mental Catalunya – Terres de Lleida ha organitzat la lectura del manifest, aquest any sota el lema “Salut Mental a la comunitat i a la feina”.

El manifest ha estat llegit per Anna Pigué i Paco González, dos persones amb experiència pròpia que han volgut alçar la veu per reclamar més impuls al Pla Integral de Salut Mental i Addiccions, més suport a la xarxa associativa i que s’aposti per l’accés real a la vivenda, el treball i la formació, garantint la igualtat de drets.

MANIFEST

L’acte ha comptat amb més de 50 assistents, entre ells, el president de la Coordinadora d’entitats Terres de Lleida, Josep Lavin, la presidenta d’ASM Ponent, Eva Barta, el Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Carles Vega, el diputat de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà, la tinent alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Montserrat Mínguez i la Cap d’Unitat de Control de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Alt Pirineu i Aran, MªPilar Urdaniz.