Des de Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida us convidem a l’exposició col·lectiva itinerant anomenada “Creativitat i Salut Mental. Tercera edició”, que s’inaugurarà el proper dia 5 d’abril a les 20h a Arbeca, amb representació del Consell Comarcal de les Garrigues, l’Ajuntament d’Arbeca, Salut Mental Catalunya. Terres de Lleida. Coordinadora d’entitats de salut mental i addiccions i l’Associació Talma.

El projecte Creativitat i Salut Mental es va iniciar l’any 2015 a les Terres de Lleida. I aquest 2018 es presentarà la Tercera Edició, amb la participació de deu artistes.

Aquest projecte es basa en diferents tipus d’art, com són la narrativa, la poesia, l’animació digital, la música, la pintura i l’escultura; sent totes les obres realitzades per persones afectades per un problema de salut mental. Totes les exposicions aniran acompanyades d’una conferència.

A les 19:00 es realitzarà una conferència anomenada: “Art, eina per al benestar” a mans de Núria Aguilà Jiménez, integradora social i arterapeuta.

“Un millor coneixement de la salut mental i dels recursos del territori, pot ajudar a l’hora de vèncer els prejudicis i l’estigma social, i assolir una vida més lliure i autònoma, i unes relacions socials més satisfactòries”

​​​