Club Social Pallars

Descripció del Projecte

El Club Social Pallars és un servei que es constitueix com un recurs d’inclusió social adreçat a persones amb problemàtica de salut mental mitjançant activitats de lleure. 

A través de les activitats de lleure es vol oferir un suport social a les persones per tal de fomentar la participació social i comunitària i per tant l’arrelament i identificació amb el mateix entorn i alhora potenciar nous vincles afectius i ampliar la xarxa relacional de la persona.

Què fem?

– Activitats organitzades i que parteixen de la mateixa estructura el Club: tallers (teatre, cuina, creativitat, escriptura, fusteria…)

– També participem en activitats que es realitzen a la zona, potenciant la participació en la xarxa associativa i l’ús de recursos comunitaris: visites a exposicions, biblioteca, sortides a fires, cinema, festivals, visites a pobles. 

Les activitats es planifiquen i valoren trimestralment entre tots a través de l’Assemblea, on ens basem en la metodologia participativa en la qual les persones decideixen les activitats que volen fer. 

Podeu consultar les activitats a l’apartat Agenda d’aquesta mateixa web.

Contacta amb nosaltres

C/Major 62, baixos
25560 Sort
Telèfon: 696 83 73 53
salutmentalpallars@gmail.com