10 d’Octubre de 2018, Lleida. En motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, la Taula Salut i Comunitat de Lleida ha realitzat un mural artístic al Parc del Joc de la Bola (Passeig de Ronda, Lleida). L’objectiu d’aquest mural és visibilitzar la salut mental i lluitar contra l’estigma que pateix aquest col·lectiu.

L’activitat va començar el dilluns 8 d’Octubre i ha estat conduïda per una artista. Durant el procés de creació han participat diferents persones amb experiència pròpia.

La Taula Salut i Comunitat es va impulsar al febrer de 2018 amb la voluntat de sumar esforços per la Salut Mental a la ciutat de Lleida. Actualment, la Taula està formada per Activa’t per la Salut Mental i Xarxa Joves de la Federació Salut Mental Catalunya, l’Associació Salut Mental Ponent, la Coordinadora d’entitats de Salut Mental i Addiccions de les Terres de Lleida, Agrupa’t, Servei de Rehabilitació Comunitària (Gestió de Serveis Sanitaris), Aspros, Intress, Sant Joan de Déu Terres de Lleida, el Pla de Desenvolupament Comunitari de l’Ajuntament de Lleida i Activa Salut Mental.